Made with love YFMD

 

גאולים 44, חולון

050-7270865

Elblu70@gmail.com

  • Google+ Clean
  • Pinterest Clean
  • facebook
תכנון בית בקיסריה
 
משפחת תבור

 

הרחבה ושיפוץ בית פרטי, 370 מ"ר בנוי 

הלקוח: זוג כבני 60

האתגר: איך להתאים בית לצרכים המשתנים של זוג בני 60, שילדיהם עזבו את הקן?      

תכנון: בית של 220 מ"ר הורחב ועבר תכנון מחדש תוך דגש על מרחב אירוח והפרדה ברורה של אזור ציבורי ופרטי. המבנה המקורי  כלל שני אגפים שלא הספיקו לצרכים החדשים. לכן בוצעה הרחבה של אגף נוסף של 150 מ"ר. האגף הציבורי כלל מבואת כניסה, אגף נפרד לבישול ואכילה וסלון שחולק לשני איזורים, אירוח וצפייה בטלויזיה. האגף החדש שנבנה הוקדש למרחב הפרטי:  סוויטת הורים וסוויטת אורחים.  חדרים נפרדים ללינת הורים, לינת ילדים וחדר משחקים. שפע של אחסון. 

העיצוב: קונספט של Beach House

החומרים: בהשראת האקוודוקט העתיק בקיסריה נבנה קיר קשתות אבני כורכר מסותתות  בכניסה ובפרגולה  מול הבריכה. פרקט אלון פישבון, גושני ומעושן לריצוף פנים הבית.  בדים טבעיים בצבעים נטרלים ומרגיעים. גופי תאורה במראה כפרי, צביעה בטיח ערבה בהיר.  הגוונים: מעושנים, תכלת, פשתנים.

עיצוב איטלקי בדירה שנקינאית בת"א
 
משפחת גלמן

 

שיפוץ דירה, 110 מ"ר בלב ת"א. 

הלקוח: זוג גברים כבני 30.

 

האתגר: איך הופכים דירה סתמית וישנה, צרה ארוכה וחשוכה לדירת יוקרה אלגנטית, מעוצבת בקפידה, מרווחת, מוארת ומזמינה?              

התכנון: דירת 4 חדרים שהוסבה לדירת 3 חדרים מרווחים. הריסה טוטאלית של כל הדירה ובנייתה מחדש, תוך הגדרה חדשה של כל החלל, עם דגש על מרחב ושפע מקומות אחסון, בהתאם לצרכי הלקוח.

קונספט של Total Design

 

העיצוב: טבעי, אורגני וגברי.

החומרים: עץ אלון, עץ במבוק בטקסטורות ובשימושים שונים, לוחות בזלת שחורה, זכוכית ובדים במראה טבעי.

הגוונים: עץ בגוון קוניאק, שחור, נס קפה, שמנת וירוק. הגוונים חזרו על עצמם בכל אזור בבית באופנים שונים ובחומרים שונים. 

 

צילום: איתי סיקולסקי

אורוות הברון –
מאורווה לקליניקה פסיכולוגית
פרוייקט לשימור מ1888, ע"ש הברון רוטשילד
מקום בו נפגשים היסטוריה, אמנות ונפש

שיפוץ מבנה הרוס , 90 מ"ר,

הלקוח: פסיכולוג ילדים ומבוגרים.

האתגר המרכזי בשיפוץ, מאחר ומדובר בפרויקט שימור, היה לבצע התאמה של חלוקת הפנים עפ"י צרכי המבנה, מבלי לפגוע בקירות הכורכר הפנימיים המחלקים את החלל, עפ"י חוקי שימור נוקשים ובתקציב מצומצם, בקונספט של Total Design.

התכנון: תכנית החלוקה המקורית של המבנה לא אפשרה מעבר ישיר מהכניסה אל החדרים. על כן נסגר המעבר אל החדר המזרחי, שהתאפשר אך ורק דרך החדר המערבי הגדול, ובמקומו נפתח מעבר ראשי, שהתאפשר בעקבות הריסת הקיר המרכזי המפריד בין האגפים. 

העיצוב: הניחוח האירופאי המובהק העולה מרגע הכניסה למבנה הוא זה אשר הכתיב את הסגנון הקולוניאלי-צרפתי שבחרתי לעיצוב הפנים. שימור האווירה האותנטית של מקום בעל מורשת היסטורית כה ערכית ומרשימה היווה עבורי צעד טבעי, הכרחי ומהותי בתהליך עיצוב החלל, אשר אליו מתלוות תחושות רומנטיקה ונוסטלגיה לתקופה נושנה, אך עם שמירה ברורה על קו עכשווי ופונקציונאלי.

צילום: איתי סיקולסקי

 

 

 

 

 

 

 

 

דירה מול הים בת"א
משפחת גרינברג
שיפוץ דירה בתל אביב, 100 מ"ר

הלקוח: זוג פנסיונרים כבני 60.

האתגר: הסבת דירת קבלן, השוכנת בקומה העשירית ונהנית מחזית הפונה לים, מ5 חדרים ל4 חדרים מרווחים.      

התכנון: הדירה נהרסה כליל ונבנתה מחדש, בהתאמה לצרכי הזוג, חדר נפתח לסלון ובו מוקם מטבח גדול, המתאים לבישול ואירוח, חדר הרחצה אוחד עם מרפסת השירות, חלק מחלל החדר הצמוד לסלון צורף לשטח הציבורי ולפינת האוכל.

העיצוב מאופיין בעיצוב אלגנטי שנובע מצבעוניות של שמנת, שחור וכסף.

בשיתוף עם המעצב ג'ו אביסרה.

שיפוץ חלקי של דירה באשדוד
משפחת אברון
 

שיפוץ האזור הציבורי, בדירה של 90 מ"ר

הלקוח: אישה, כבת 70.

האתגר: להפוך חלל חנוק, חשוך וקטן של מטבח לחלל פתוח נעים ומאוורר, המאפשר ניידות חופשית ונוחה ותכנון מטבח מחדש.

התכנון: הריסת המרפסת והכנסתה לתוך חלל הדירה, איפשרה להשתמש בפוטנציאל המרחב, האור והאויר שהביאה איתה. הגדרת החלל שונתה באמצעות הקיר המרכזי שחילק את החלל לשניים: הסלון והמטבח, כשאף צד אינו מאפיל על השני ואינו גוזל ממנו דבר. הקיר התוחם את שני החללים שימש בנוסף כנישה מצידו של המטבח לארונות המטבח והמקרר. פתחי אור ואויר נוצרו בחלקו העליון והוצבו בהם כדי חרס עתיקים היוצאים אוירה נעימה.

העיצוב הוא אקלקטי: פרטי ריהוט עתיקים שהיו בדירה שולבו בהרמוניה מוחלטת עם ריצוף גרניט אפור, מטבח בגווני חאקי ואפור כהה ושטיחים אפגניים אדומים. גווני קיר שמנת וחאקי.

 

צילום: ניב אשל

שיפוץ חלקי דירה באשדוד
משפחת גז

 

שיפוץ מטבח, חלל הכניסה וחדר הרחצה.

הלקוח: זוג , כבן 60. 

האתגר: מטבח מנותק מהחלל הציבורי, ללא גישה נוחה, צר ולא מזמין. מטבח קטן ולא פונקציונאלי.

שיפוץ חדר רחצה.

התכנון: הקיר המפריד בין המטבח והסלון נהרס, מה שאיפשר זרימה טובה ונגישות נוחה למטבח.

נבנה קיר חדש אשר תוחם את המטבח ומצידו השני מהווה רקע לרהיט "כניסה".

בחדר הרחצה האמבטיה נהרסה ובמקומה נבנה מקלחון.

העיצוב: המטבח עוצב בגוווני שמנת ניטרליים, אשר מתאימים ליתר הריהוט הקיים בבית.

חדר הרחצה עוצב בהשראה של ספא, כשקיר טיח ואריחים בגווני קפה ומשטח בגוון שוקולד מריר מוארים באור אוירה נעים ומרגיע.

 

צילום: ניב אשל

דירה בחולון
משפחת תלמור
 

תכנון מחדש של דירת קבלן, 110 מ"ר

הלקוח: זוג, כבני 60

האתגר: ניצול השטח והתאמתו לבני זוג, שילדיהם כבר אינם גרים איתם.

דירת 5 חדרים שהוסבה לשני חדרי שינה, חדר עבודה וחדר ארונות מרווח וגדול, הרחבת חדר רחצה הורים והרחבת חדר רחצה אורחים. יצירת מקום לפינת אוכל, תכנון עם דגש על נוחות.

התכנון: תוכננה יחידת הורים מרווחת אשר כוללת בתוכה את חדר השינה, חדר הארונות וחדר הרחצה המוגדל. חדר הרחצה הקטן המקורי התווסף לחלל אשר היה מיועד לחדר ארונות קטן. בחיבור תוכננה מדרגה ע"מ ליצור שני גבהים המגדירים שימושים שונים. לחדר רחצה אורחים התווספו שירותים, ובוטל חדר השירותים לטובת יצירת חלל לפינת אוכל. תוכנן מטבח עם פתרונות איחסון חכמים.

העיצוב: קו מודרני ונקי, עם נגיעות כפריות שמחממות את האוירה.

דירה במגדל יוקרה בגני תקווה
פרוייקט: סביוני גני תקווה

 

פנה אלי זוג בשנות ה50 לעצב עבורו את בית חלומותיו.

דירה חדשה מקבלן אותה נתבקשתי להתאים לצרכים של הזוג, ילדיהם שכבר עזבו את הקן והנכדים.

143 מ'+ 26 מ"ר מרפסת.

כרגע בשלב התכנון.

דירה למשפחה צעירה בחולון

 

מדירה קטנה לגדולה מבלי להגדיל את החלל
 

פנה אלי זוג לצעיר עם 3 ילדים בבקשה להפוך דירה לא גדולה של 3 חדרים ל-4 חדרים,. הם ביקשו להוסיף שירותים ולשמור על חלל סגור (מרפסת קטנה)  למטרת עישון וכל זאת מבלי להגדיל את הבית.

כמו קסם, ע"י תכנון חכם שיודע לנצל כל פינה בבית, התוצאות  היו מפתיעות: 
מדירת 3 חדרים הפכה הדירה להיות דירה של 4 חדרים, ההורים קיבלו סוויטת הורים שכוללת חדר ארונות וחדר רחצה פרטי ולא רק שירותים נוספים, מטבח רחב ידיים עם אי עבודה וכל זאת מבלי לוותר על החלל הפתוח ושפע של אוויר ואור טבעי. 

דירת נופש בארסוף

 

פרוייקט: צוקי ארסוף
אדריכל פרוייקט: אילן פיבקו

 

פנה אלי זוג לעצב עבורו דירת נופש לסופי שבוע. דירת שלושה חדרים קטנטונת, 60 מ"ר בלבד ומחסן צמוד שניתן יהיה להכניסו בשלב מאוחר יותר אל תוך חלל הדירה. והכי חשוב: נוף מרהיב לים.
השינויים שהכנסתי היו לפתוח את החלל הקטן, לאוורר ולהגדיל אותו. בעיקר להכניס את הים פנימה.
השלב הראשון של העבודות כעת בשלבי סיום ובהמשך, לאחר קבלת המפתח נעשה שינויים נוספים ונכניס את המחסן לתוך הבית וכל החלל יראה אחרת לגמרי.

בית פרטי ביבנה

 

פרוייקט: וילה גן

בשכונה הירוקה  מתוכננת שכונת הוילות בוטיק הראשונה והיחידה ביבנה הירוקה.

אדריכל פרוייקט: קינן אדריכלים


פנה אלי בחור צעיר לעצב עבורו דופלקס של 200 מ"ר להשקעה בתקציב מוגבל.

דגש על החלל הציבורי וחדרי הרחצה.
כרגע בבנייה.

עיצוב ואדריכלות פנים

פרוייקטים נבחרים 

1/3

1/14

1/13

1/25

פרוייקטים בעבודה

1/1